Kall härlig fredag :-)

Klockan är nu 07.00 och jag sitter vid frukostbordet med en kopp te och en tallrik gröt. Det är mycket som ska hinnas med idag så då gäller det att sätta igång i tid. Därför ringde klockan kl 05.00 idag så att jag har hunnit med en timmes träningspass på gymmet innan frukost. Det är en väldigt härlig start på dagen.
Efter frukosten ska hästarna ut och sen ska jag iväg och hålla träning på borta plan.
I eftermiddag och kväll har jag träningar hemma. Två privat lektioner och två hopptränigar. Ebba får rida Thyra idag och jag ska rida hästen Ebba ;-) Sockan ska också arbetas med ett pass. Så jag behöver inte fundera på vad jag ska fylla dagen med....
Tur att jag har Sara i stallet som sköter stallarbetet så bra, så jag kan ägna mig mer åt hästarna :-)

Jo ni kanske undrar hur det gick i Ugglarp igår.... och av olika anledningar så blev det inget alls av det hela.

Igår red Ebba Thyra ett härligt konditions och styrkepass i snön.