Hur tänker jag....

Jag tog lite hjälp för något år sedan men min mentala träning, vilket har hjälpt mig mycket. Kanske inte mest i ridningen utan i livet som helhet, och hur vi mår och är som människor har ju väldigt stor påverkan på våra djur. Jag fick hjälp och vägledning i denna processen av min vän Hanna och vi arbetade oss igenom materialitet "Tänk dig fri"  
Men så lätt det är att falla tillbaka i gamla mönster....

Jag tänkte nu själv arbeta mig igenom boken en gång till som repetition och ta mig några steg till framåt i rätt riktning.
För du kan inte ändra på alla runt om kring dig men du kan välja vad du vill lägga din energi och dina tankar på. Bland det bästa jag fick ut av förra gången var just det att inte lägga massa onödig energi på folk som inte tillför mig något positivt. Att det faktiskt är jag som bestämmer vad jag ska fokusera på och låta annat bara passera förbi utan att jag ska ta åt mig av det och gå och grubbla på det. Lättare sagt än gjort men sååå värt det!
Min tanke är att jag kortfattat ska dela med mig om de olika stegen och vad det innebär. Det är 11 steg som ska arbetas med och förra gången la jag två veckor på varje steg, denna gången tänker jag ca 1 vecka. Ska det bli någon ändring måste man lägga tid och fokus på detta, räcker inte att läsa boken rätt upp och ner.
Imorgon kommer vad första delen handlar om :-)