Hur söt får man vara??

Lilla Bell är så söt och busig ;-) så roligt att se hur hon blir tryggare och tryggare i sin nya miljö. 

Igår kväll hade jag mina hoppträningar som jag har varannan torsdag, så roligt att se vilka fantastiska framsteg eleverna gör. Stolt tränare!

Idag är det en helt vanlig fredag, lektion på förmiddagen och fem på eftermiddagen/kvällen. Det är stor efterfrågan på privatlektioner, vilket är så roligt. Men nästa fredag tar jag lite ledigt, nästan i alla fall, har bara två morgonlektioner :-)

Gevalia skrittade jag ut en runda igår tillsammans med Ebba. Vi skrittade bara på vägen men dessa förbaskade älgloppor är överallt........ det börjar krypa i huvudet på mig bara jag sitter och skriver om dem ;-) 

Nu ser jag fram emot en lugn och skön hemma helg :-)

Ha en bra fredag mina vänner!