Hoppning som dagens avslutning :-)


Linda och Frasse

Efter lektionerna igår kväll avslutade teamet med en hoppträning på de tre bruna ;-) 
Detta var första gången jag hoppade Frasse och jag måste säga att både jag och Frasse skötte oss väldigt bra. Det är ju så roligt att hoppa ändå, jag sa att det nu var min tur att tävla honom, men av de helt uteblivna reaktionerna hos de andra två, så tror jag inte dem vill släppa honom till mig ;-)

Ebba hoppade på Cleo och Johanna på Catjing. Båda två fick till det väldigt bra trotts att dem inte hoppat dem så många gånger än.

Cleo och Catjing är två fina hästar som ska tränas och tävlas utav oss för att sen säljas för kunds räkning. Roligt att få jobba med så fina hästar :-)
Nästa helg 14-15/9 så ska vi ta med dem ut på tävling, hoppa någon lätt klass för att känna lite på dem i tävlingssituationen.

Lite suddiga bilder men gå in på instagram och kolla film klippen på händelser
"team_stallstackebo"


Ebba och Cleo


Johanna och Catjing