Hjälp mig......

Som ni kanske har märkt har det skett en del förändringar på hemsidan, för att de gjort om verktyget som bygger upp hemsidan. 
Vilket verkligen är till det bättre, men allt är inte riktigt som det ska när dem lagt över det till det nya. Det jag gärna vill ha lite hjälp med är synpunkter på hemsidan :-) Något som inte fungerar, eller som ni tycker skulle vara annorlunda, kanske något som fattas..... så kom gärna med feedback till mig, skicka dina synpunkter till mig.
Jag tänkte också förnya bilderna så har ni några fina bilder som jag får använda tar jag gärna emot de också. Bland annat söker jag bilder på våra fina klubbkläder.
Eftersom det är jag som sköter hemsidan, så gör jag det när det finns tid över, så det tar lite tid att få till allt ;-)
Ni har också märkt att jag under några dagar varit mer aktiv i bloggen, vilket jag nu tänker vara.... bara att de senast dagarna inte gått att logga in på hemsidan. Men med bra support från hemsida24 så är det nu fixat.
Så ni får jätte gärna komma med frågor eller vad ni tycker jag ska skriva om :-)