Helgen!

Om vi börjar med min lördag.....
Vi åkte och tränade programridning i Värnamo för Ingrid Marklund. Vilket var jätte bra eftersom det är just i tävlingssituationen det inte funkat för mig till 100 % och det gjorde det inte i lördagas heller..... vilket var bra att Ingrid fick se vad som händer för mig på tävling. För det första så sa hon att det inte alls är så illa som jag tycker..... och att jag bara ska slappna av och rida. Vilket jag sa att jag skulle göra på söndagens tävling :-)
När vi kom hem från Värnamo så hade Ebba förberett stallet för kvällen, så att vi direkt kunde åka iväg och titta på en häst. VI provred en femårig valack som är oruttinerad men som gav en fin känsla. Ebba ska prova den igen så får vi se vad som händer.
Söndagen så var det då tävling i Jönköping, jag red en msv C1 och tänkte bara på att slappna av och ha roligt....... och vet ni vad....  det gick riktigt bra :-) 65,7 % vilket innebär att jag klarade kvalgränsen. Så nu har jag två godkända kval och får nu gå upp en klass. Så otroligt roligt och spännande!!
Hemma igen så löshoppade jag och Ebba, Ebba och Sockan.
Nu välkomnar vi en ny vecka som avslutas med en mini semester i Stockholm för mig och Ebba