Hatar blåst!!!!!

Alla som har testat att fodra hästarna ute i storm fattar vad jag gnäller över........

Först få med sig de packade säckarna dit de ska, sen försöka hälla över höet i deras foder kar..... tro fa.... inte att höet hamnar där det ska på 50 cm fallhöjd hinner det flyga iväg utanför. Sen ska man försöka fånga höet innan det försvinner helt och samtidigt hålla reda på den tomma säcken som garanterat flyger till skogen om den kommer lös....... på dagens lunchfodring flög en säck till skogs.......

Men nog om det, jag har tömkört Gevalia idag. Jag satte tömmarna lite längre upp än vad jag brukar då hon de senaste gångerna haft en tendes att vilja springa med huvudet mellan frambenen. Särskilt när hon ska galoppera, då har hon hoppat groda fram.

Det blev betydligt bättre, finare i formen utan att tappa den. Hon gjorde fina fattningar och inga grodsprång alls. Så ska fortsätta att ha tömmarna där istället, i alla fall så länge det funkar ;-)

Snygg bild från dagen på Gevalia, fin vinkel och snygg uppställning ;-) men hon stod snällt stilla medans jag fotade henne.

image1jpeg
Fick denna fina bilden på Daydream av en läsare :-)

Daydream rids för fullt och är pigg och framåt. MEN hon går ner i vikt, försökt att öka på höet men hon äter inte upp det utan det gör hennes hagkompisar. Så jobbigt när de inte mår 100% bra och så svårt att hitta orsak.
Tanken är att hon ska börja gå med lite lektioner nu framåt.