Hårt arbete!

Vi planerar att bygga några boxar i ladugården vi inte har något i än. Under en längre tid har vi slitit med det jobbigaste med hela bygget..... nä,ligen att sänka golvet. Vilket innebär att vi har bilat upp den gamla betongplattan och burit ut en massa sten......
Men igår var änligen dagen här då det var dax att gjuta det nya golvet.

Super tack till min bror Fredrik, pappa Håkan och Stellan som hjälpt till så mycket med detta :-) jag är så glad och tacksam över familj och vänner som ställer upp så mycket vad det än gäller.
 Som en härlig avslutning på dagen så skrittade vi ut en runda i skogen i det härliga vädret. Jag på Gevalia, Ebba på Doris, pappa på Frasse, mamma tog en premiärtur på Corre och Annie var med på Tage <3 En semester dag helt i mitt tycke, ja eller en halv semesterdag var det visst , glömde att jag kontorsarbetade några timmar innan lunch också ;-)
Ha det gött!