Håll i hatten idag.....

...... jag önskade värme och vind så det torkar upp snabbt och vind det fick jag ;-)
Tänkte börja lite med tömkörningsklinicen i onsdags, som var väldigt nyttig. Inte så mycket nytt för min del men många viktiga påminnelser. Det är ju det där gapet mellan att veta och att göra. Det som jag mest tänker på nu är mina axlar och armar. Hon sa att jag drog upp och spännde dem, när jag tömkörde själv igår så kom jag på mig själv flera gånger med att axlarna var uppe vid öronen. Se är det ofta så att när man gått utbildningar innan så är det inte alltid dem tänker lika. Men jag gör så att jag tar in vad alla säger testar och funderar själv vilka bitar jag tar från alla duktiga personer. Men i mina ögon så har Alexandra ett väldigt bra grund och helhets tänk. Det kommer bli en uppföljning av detta för intresset var stort, vilket är jätteroligt.
Hästen Ebba åkte hem igår med en nöjd ägare, så roligt att kunna hjälpa både hästar och ryttare :-)

Ebba och Thyra tränade för Sandra igår och det gick bra, det är inte lätt men det blir bara bättre och bättre..... och hinderna blir högre och högre.....
Nästa vecka är Ebba borta så då ska jag hoppa igen :-) så roligt!