Härliga dagar :-)

Vi bor så vackert :-)
Men ser också på fotot att jag behöver ta bort lite skräp som blivit kvar på tråden och som ligger vid hagen....... alltså så lätt det är att bli hemmablind........ Men ändring på det.

Idag har vi röjt en del i sommarhagen, så mycket kvistar som ligger i stor del av hagen som måste samlas ihop. Dessutom har vi tagit ner några stora träd i en del som varit betesmark för mycket längesen. Nu ska den fram igen, det kommer bli så bra. Det blir även bättre möjligheter för terränghindren.  Mycket arbete men bra kommer det att bli.
rjhagejpg

Min ridning på Gevalia känns riktigt bra, rider fortfarande på hackamore, mungiporna har läkt men vill att skinnet ska hinna bli lite tjockare innan jag har bett igen. Väldig tur att det inte är någon dressyrträning inplanerad de närmsta, för det får jag inte starta utan bett i munnen. Vilket jag tycker är en väldigt konstig regel......

Här kommer några bilder från förra dressyrträningen där bytena började sitta lite bättre.

279255556_364640175622623_4677874238823677226_njpg
Visst ser hon ganska nöjd ut min lilla stjärna :-)

Tävlingsplanen det närmsta är två tävlingar i Värnamo, hoppning v 20 och dressyr v 23.
Kanske en dressyr i Borås innan dess, har inte riktigt bestämt mig än.

Men jag har anmält mig till Msv B1 i Värnamo vilket jag inte ridit innan...... och mina starter där är för att få rutin, vi är inte helt färdiga för den nivån. Men det är ett steg mot våra mål :-) Det viktiga är att man är realistisk och inte åker iväg och tro att man ska få höga procent utan det är en träning.

Idag hade vi en härlig uteritt med galopp och lek på åkern :-)