Fullt upp!!

Vi börjar med gårdagens hoppträningar som vi hade i Stall Södergårdens fina ridhus. 8 ryttare med både egna och mina hästar tränade på att hoppa bana på nya fina hinder. Jag åkte därifrån med en härligt nöjd känsla, alla var så duktiga. Så roligt att se framstegen de gör, extra stolt över min fina Velo som för första gången var på annat ställe och hoppade. Hon tycker att nytt är lite läskigt men när vi tar det lugnt och försiktigt så går det bra. Började med att trava över några bommar på marken för att sen sätta upp små hinder. Hon hoppade sen hela banan jättefint, duktiga Lovis var det som lotsade runt henne så bra :-) När hon slappnar av och vet vad hon ska göra så hoppar hon så fint.
Fyra av ekipagen som red hästar ska nästa helg tävla i Värnamo. Så detta var ett bra genrep inför detta och det känns riktigt bra inför tävlingen.

Men idag är det fredag igen och jag har fullt upp, många som vill träna extra :-) Börjar med att ha tre träningar på förmiddagen och sen tre till i eftermiddag/kväll.

Även nästa fredag är ganska fullbokad med en förmiddagsträning och fyra på kvällen...... så om någon vill träna så är det på förmiddagen det finns tid till det.

Det fyller på snabbt så var ute i god tid för att boka en tid, framförallt om du vill rida eftermiddag/kväll.

Nu kör vi på med fredag mina vänner :-)