Fredag och nästa ledig :-)

Jag började dagen lite extra tidigt för att hinna med att ha en lektion innan vi skulle åka iväg. Klockan 07,00 kom dagens elev så det blev en morgon lektion :-)

Sen har  jag varit iväg i Jönköping under dagen, inget häst relaterat. Eller nästan inte iallafall, var ju och köpte två par ridbyxor eftersom jag var i stort behov av det. Hade bara ett par hela och det funkar inte så bra ;-)

Ikväll tar jag hästarna men i helgen har jag sovmorgon både lördag och söndag, ska bli så skönt. Vet faktiskt inte när jag hade det sist......

Helgen ska tillbringas hemma och göra lite vad jag känner för, så en härlig helg att se framemot. Hästar, familj och vänner då kan det inte bli annat än bra....

Tisdagens dressyrträning gick riktigt bra, så nu är vi tillbaka på rätt spår igen. Hoppas att det fortsätter åt rätt håll. Men det är som med allt i livet, det går upp och det går ner, bara att fortsätta att blicka framåt. För dalarna blir färre och inte så djupa ju mer vi fokuserar på lösningar som tar oss åt rätt håll. 

Jag har under veckan ridit både Frasse och Corre några gånger, då Ebba har praktik. Roligt att rida dem, Ebba gör ett bra jobb med dem.

Hoppas ni har en härlig fredag, jag kommer avsluta min fredag med tacos och en bra serie på netflix ( och en snarkande man bredvid mig i soffan).