Fredag och helg igen :-)

Inkommen efter en lång härlig runda i skogen tillsammans med Gevalia och sitter nu med en kopp te i ett ny städat hus :-) Perfekt start på en bra fredag!

Dagens privatlektioner börjar vid 14.30 och slutar 19.00 ikväll.

Igår red jag för första gången treåringarna, Cherokee och Donna. Nu har jag sett hur bra de sköter sig, vilket de båda gjort hela tiden ;-) Men nu var det dax för mig att våga mig upp på dem. 

Det gick jättebra med de båda två, Ebba har verkligen gjort ett bra jobb med dem. Lydiga för lätta hjälper precis som man vill ha det :-) Ska bli roligt att utbilda vidare dessa två.

Gevalia och jag jobbade mycket galopp arbete igår, först över bommar i en bana precis som mina elever har gjort i veckan. Öva på att hålla flytet en längre stund vilket också är bra för flåset på både häst och ryttare. När jag hittade rätt flyt var mitt fokus på min sits och position, där har jag en del att arbeta vidare på. Avslutade med att sätta tillbaka galoppen samlad och fin, tillbaka i en sits som jag behärskar mycket bättre än hoppsittsen ;-) 

Hoppas att ni också får en bra dag!


cherokeejpg