Fredag :-)

Det isade ordentligt om kinderna vid utsläppet idag, men en så solig och fin dag det är.
Igår red jag ut lite på Gevalia hon var pigg och go och JAG var en fegis......
Tänkte galoppera lite på en äng men eftersom Gevalia var pigg och lite på tårna så fegade jag ur. Intalade mig själv och henne att det var lite för hårt och ojämnt för högre tempo ;-) men i själva verket var jag rädd för att trilla av....... så himla feg jag blivit alltså!  Kanske är dax att börja samla på frimärken eller något annat ofarligt ;-)
Tänkte ge mig ut lite med henne idag också få se om känslan är lika i dag, men viket fall som helst så ska jag avsluta med att öva dressyrprogrammet lite i ridhuset, så att jag kan det imorgon. På dressyrbanan känner jag mig säkrare ;-)
Dora ska motioneras idag också, idag ska hon bara ridas lite lugnt eftersom hon hoppade en del igår. 
Men det gick jättebra när Ebba hoppade henne, pigg och glad. Även om hon inte är hoppad så mycket så har hon en bra inställning och försöker verkligen så gott hon kan. För att hon ska hoppa ännu bättre krävs mer styrka och det tränar vi för att få. Det är viktigt att bara hoppa småhinder med orutinerade och otränade hästar. De ska känna att dem klarar av uppgiften vi ger till dem. För annars tappar de självförtroendet och glädjen, utan det blir det inget bra!

Hoppas ni alla får en trevlig helg!