Fredag....

.... och vintern håller i sig.
Tror inte det någon gång innan har varit så många avåkningar på vägen upp hit innan.... hoppas det snart släpper så vägarna blir bara igen.

Jag var ju iväg och tränade dressyr i onsdags och min stjärna går ju så fantastskt bra när jag hitta helt rätt i ridningen. Så härlig känsla!

Igår tränade Ebba hoppning på hemma plan då det inte var någon träning i Värnamo. Tränade lydighet inför söndagens tävling i Tingsryd. Vilket gick mycket bra och jäklar vad hon hoppar fint när hon lyssnar ordentligt. Även om inte hinderna var speciellt höga hoppae hon nästan Ebba ur sadeln några gånger. Hon har en bländande hoppteknink när hon är lydig och fokuserad på rätt sak :-) det våra är bara att ha henne där en hel bana......

Träningen med Sockan och Hästen Ebba fortsätter att gå bra. Ebba har fått börja med lite bommar också. 

Jag arbetar ju en del  med Senjora också och igår fick hon sig ett kort longeringspass ute i snön. Vilka steg dem får i snön, men det är viktigt att inte hålla på för länge eftersom det tar ordentligt på krafterna. I onsdags gick hon med på en träning med Annie B på ryggen. Förutom att hon surade vid någon fattning gick hon riktigt bra. Idag tänkte kag rida henne och se vad hon gör när jag ska fatta galopp på henne.

Nu ska jag alldelles starx iväg på dagens första uppdrag, och det är en träning i Forsheda. Efter det väntar två träningar hemma innan lunch och sen tre gruppträningar efter lunch. 
Trevlig helg på er!