Fortfarande inget föl.......

Denna långa väntan...... kan hon inte klämma ut fölet snart ;-) 
Men lite bra att hon inte fölat än, för jag har beställt ett föllarm och det kom först igår :-)
Så nu ska det larma till min telefon när hon lägger sig och får verkar.
Hoppas att det fungerar :-)
Annars flyter allt på nästan precis som vanligt, jag märker inte så mycket av Coronan. Bara att jag håller mig hemma hela tiden och att fler familjemedlemmar gör mig sällskap. Mycket mer socialt umgänge fast med färre människor. Hoppas det förblir så....

Påsken var den bästa på länge..... så härliga dagar. Underbart väder, hästar och trevligt sällskap. Vi fick mycket gjort på gården. Ridhuset städat, hinder tvättade, hagar uppröjda, terränghinder byggda och mycket mer. Inte att glömma alla goa fikastunder ;-)