Förra helgens tävlingar....

Vi var i Vaggeryd dagar tre på elithoppet med blandad port när det gäller både väder och resultat......

Men på det hela taget en bra tävling :-) Bäst gick det för Ebba som på sina två starter tog två placeringar. Felfri rakt igenom i båda klasserna. I 105 cm red hon för att vinna och det räckte denna gången till en tredjeplacering. Sen debuterade hon höjden 115 cm som Ebba aldrig innan har tävlat. Det blev en felfri runda däe också och även om hon inte red för att vara snabbast så räckte hennes tid till en fin 7: placering. Så glad för deras skull :-)

Frasse gick tre klasser, 110 cm på fredagen som var den rundan som gick minst bra, han var väldigt ofokuserad på uppgiften och slarv rev flera hinder.
Lördagens 120 cm var han tillbaka med rätt inställningen igen ville vara felfri, men en ryttar miss och att han inte är tillräckligt kvick i benen än gjorde att han fick med sig ett par bommar. På söndagen hoppade han 115 cm och ytterliggare en bra runda med fint flyt, tyvärr petar han ner två bommar. Det vill sig helt enkelt inte riktigt för oss nu. Men han hoppar bra och har en bra inställning så det kommer bli toppen med honom :-)

Nu väntar en tävlingsfri helg och helgen där efter ska jag tävla dressyr på Gevalia.