En intensiv månad över....

Oktober har varit en intensiv månad då vi arrangerat tävlingar varje helg. Men så kul och jag tycker att vi kan summera fem väldigt bra tävlingsdagar...... förutom vädret på sista tävlingen. Mycket kan jag göra... men vädret rår jag ej på ;-)
Ebba fick sin största framgång hittills i dressyr då hon och Thyra red ihop över 70 % i LB:1 :-) Lite jobbigt tyckte jag allt att det var då jag inte lyckats rida över 70 % i någon klass än ;-) men det kommer det med. November kommer vara lugnare  med en veckas semester i solen...... ska bli så skönt. Även det årliga ridlärarkonventet är nu i november, alltid lika roligt och givande att träffa massa kolleger.
Min nästa täving är den 3 dec i Borås. Då ska jag göra min andra start i Msv och se om jag klarar kvalgränsen även denna gång. Hoppas det så jag är färdigkavald inför nästa års tävlingar.
På hoppsidan har vi inga mer tävlingar inplanerade än... men få se om vi hittar något lämpligt.