En fullspäckad 

Dag läger, tävling och grillkväll med styrelsen.... Jag men framförallt Ebba hade en tuff dag igår.

Ebba började med att rida Doris och Shirocko innan lägret startade kl 10.00. Sen fullt ös med lägerelever fram till 12,30 då det var dax att åka på tävling.
Jag fixade iordning hästarna för tävling och bytte sen av Ebba med lägereleverna när hon åkte. Mina snälla föräldrar och bror körde Ebba till tävlingen med Sockan och Gevalia.
När lägret slutade kl 14,00 lastade jag upp Corre och åkte iväg till tävlingen.
Ebba gjorde 5 starter men blandade resultat. Detta var ju Sockans debut på tävlingsbanan, hon var spänd i början och stannade tre gånger på de tre första hinderna. Blev då utesluten, men man får göra omstart i clear roundklasserna. Vilket dem gjorde och under den rundan lossande det och Sockan började hoppa jättefint och tog sig runt hela banan. Så vi är väldigt nöjda med henne :-)

Gevalia hoppade två klasser 90 cm med en rivning och sen debuterade hon 100 cm. Där var hon så pigg och framåt att Ebba inte fick tillbaka henne, vilket resulterade i att hon inte fick plats i kombinationen utan sprang jämte hinder nummer två. Men på tredje försöket fick hon till ridningen och tog sig över fortsatte hoppa men med lite för hög fart så det kom en rivning till, då fick dem över 16 hinderfel vilket innebär att man blir utesluten. Hoppa kan hon och roligt med framåtbjudning..... men nu ska vi träna vidare på lydigheten ... särskilt på större ytor ;-) 

Corre gick även han två klasser 100 cm och 110 cm, felfri i båda och bra rundor som resulterade i en tredje  och en andra placering. Så bortskämda med vinster och placeringa vi blivit den senaste tiden......

Nu ska Sockan få en välförtjänt sommarvila och smälta allt hon lärt sig i vår.
Gevalia ska tävla dressyr nästa helg med mig :-)
Corre ska ha tre veckors välförtjänta tävlings fria veckor.