Efter en härlig helg kommer en ny spännande vecka!

Måndag igen och en ny härlig vecka att se fram emot :-) Även om det är väldigt fuktigt ute så är det ganska skönt väder.

Idag fick Wellie stelkrampsspruta, får stoet det lite innan fölning så får även fölet stelkrampsskydd. Vilket kan rädda livet på fölet om det händer något vid födseln.

Jag har under helgen gjort härliga ridpass på Gevalia, galopp ute i skogen, dressyr och hoppning inne i ridhuset :-)
Min syster såg min bild när jag hoppade Gevalia och tycket att jag skulle hänga med henne ut på hopptävling nu när hon ska ut på unghästen och hoppa låga klasser. Vilket jag faktiskt blev lite taggad på....... Men först ska tävlingarna komma igång förstås ;-) Även om jag gärna skulle tävla dressyr också så finns det inga dressyrtävlingar att åka på än. Men hopptävlingarna står redo att köra så fort det blir grönt ljus.

Nu håller vi på att besluta om vi ska betäcka någon eller några i sommar.......  Vem och vilken hingst OCH den stora frågan får vi plats med fler ;-)

På bilden ser ni Ezmeralda som litet föl.