Dressyrträning för Ingrid i tisdags.

Udda vecka och tisdag  betyder dressyrträning för mig och Gevalia.
Jag har ju som sagt inte haft den bästa ridningen på Gevalia den senaste tiden, så det var skönt att komma iväg och få hjälp och stöttning.
När jag är iväg och tränar rider jag fram en stund själv innan träningen börjar, men det gick så dåligt när jag skulle rida fram....... så jag la ner det och skrittade på lång tygel tills Ingrid kom. Ledsen och frustrerad!!
När Ingrid väl kom bröt jag ihop lite först...... efter lite snack så satte vi igång och det gick inte så bra nu heller men med vägledning och tålamod, framför allt tålamod.  slappnade jag av mer och mer och började då naturligtvis rid bättre och bättre. Gevalia blev bättre och bättre men var lite sur och tvär, vilket hon inte visat innan. Bland annat tyckte hon inte att hon skulle fatta högergaloppen..... men hon mjuknade där också tillslut. Avslutade med en fin känsla och det tar jag med mig hem. Mycket pepp från Ingrid att jag fortfarande har en väldigt fin häst att rida, min hemläxa är att kravlöst bara ha roligt med henne :-)

Så upp med hakan, le och tänk positivt.........