Dressyrträning

I tisdags var det äntligen dax för dressyrträning för Ingrid igen. Har ju varit ett uppehåll på över en månad för hästvirusets skull.

Träningen gick bra, det jag fick med mig hem är att det är på tiden att snäppa upp nivån lite. Det blir lätt när man rider själv att man nöjer sig när man får igenom det man tränar på och så ligger man kvar och harvar där. Precis så har jag gjort ;-) så nu är jag inspirerad till tusen för att ta oss en nivå till. Vilket har gått väldigt bra bara sen träningen.

Fredagskvällen (när mannen ligger och sover i soffan) ägnade jag åt att titta på en duktig ryttare som lägger ut utbildningsfilmer på Youtube. Så inspirerande.......
Mitt mål med Gevalia är att starta Msv A i dressyr, årets delmål är att rida LA med bra resultat.
Med ett tydliga mål och delmål så är det lättare att lägga upp en träningsplan och komma framåt :-)