Dressyrtävlingen

Dressyrtävling med Gevalia på Växjöortens fältrittklubb. Som trevligt sällskap och medhjälpare var Christine med. Super tack för det!

Jag red först en LC:2 där det gick lite upp och ner.  Hade jag haft henne mer fram för hjälperna så hade jag nog inte haft missarna vi fick. Men förutom missarna så gick det väldigt bra. 
För att prestera bättre andra klassen så tog jag av sporrarna, eftersom jag upplevde att hon blev mer sur på dem än att dem gjorde nytta. Sen bestämde jag mig för att fokusera mer på att hela tiden känna att jag hade henne framför mig med framåtbjudning och välridna hörnpasseringar. För att det som jag så ofta tjatar om till mina elever att göra nogranna hörnpasseringar gör att allt annat blir lättare och bättre. Det gäller ju även mig ;-) så med det i fokus och att hela tiden tänka positivt på det jag skulle göra gjorde att känslan i andra klassen var så bra......
Andra klassen var en LB:3 och där är vi inte riktigt redo för att kunna göra alla momenten på topp men bra att öva på tävlingsbanan och efter vår förmåga så var resultatet bra.
Det jag ska lägga fokus på nu i träningen är lösgjordhet och styrka, för att kunna prestera bättre. Är väldigt motiverad för att träna vidare tillsammans med Gevalia.

Lägger upp filmen på oss i LC:2 :-)