Dagens resultat......

silver 1 mars 2020jpg
Silver.... vilken stjärna!
Det var nog ingen som trodde att detta var hans första riktiga tävling, för han uppförde sig som om han inte gjort annat. Det är ju mer än inne på banan som ska fungera. Han var lätt att lasta och stod snällt och väntade i transporten när Frasse hoppde. Ebba lotsade honom mycket bra runt banan och han hoppade så fint. Så roligt att han ska få komma ut och tävla lite mer i vår.


Frasse 3 mars 2020jpg
Frasse..... denna härliga kille som hela tiden har något upptåg på gång ;-) men alltid med glimten i ögat.
Först så hade Elicia fullt upp med att leda runt honom, medans Silver hoppade. För att bara skritta runt är ju sååå tråkigt, för att göra det lite roligare kan man ju hoppa runt lite eller försöka rycka och dra i det man kan komma åt.... Elica är jätte duktigt som hanterar honom så bra.
När väl Ebba red fram honom så ville han ha mycket fart och antingen med bocksprång eller så kan man ju jaga alla andra som rör sig på banan ;-)
När han till sist fick hoppa så gick det riktigt bra, så skönt när dem sköter sig bra på framhoppningen, för det är långt ifrån alla som gör. 
Första rundan hoppade de felfritt och Ebba hade en bra känsla. Vilket kändes skönt inför deras nästa start som de skulle göra i avd A. Det gick väldigt bra även här och dem tog sig till Frasses allra första omhoppning. Ebba red en väl avvägd tidshoppning felfritt, så himla duktiga. Som grädde på moset blev det en 9:e placering i klassen. Kan inte vara annat än stolt över Ebba och hästarna.
Tack Elicia för hjälpen idag :-)