Då var det måndag och ny vecka igen :-)

Under veckans lektioner är det hoppning på olika nivåer, vilket de allra flesta elever tycker är lite extra roligt. 

Ingen ridning för mig idag, brukar inte bli det på måndagar. Utan då har jag kontorstid istället, så skönt att ha det avklarat i början på veckan. Även om jag inte hann med allt idag eftersom jag var hos frisören också ;-)

Passade även på att köpa ny dator när jag var iväg, den gamla har nämligen strulat med laddningen några gånger nu och jag vill inte stå där utan dator rätt som det är. Det tar ju lite tid att komma igång med en ny..... i alla fall för mig....

I helgen är det hästhälsodag i Sonakull på lördag som jag tänkt gå på och tävling på Gark på söndag.

Gevalia red jag ut en härlig tur på i lördags och ett ridhus pass igår. Hennes vecka är planerad så här:
Måndag: vila
Tisdag: uteritt
Onsdag: Ridhus bommar
Torsdag: Uteritt
Fredag: tömkörning bommar
Lördag: Skrittrunda
Söndag: Uteritt