Bytte blåst mot regn OCH blåst......

89482978_2376406409318997_124353485201211392_njpg
Vilket rusk väder...... hoppas det snart är dax för solskenet som ska komma efter regnet ;-)
Min torsdag började som vanligt med utsläpp av hästar, frukost till mig själv, lite fix inne och vid 10.00 lektion.
Tömkörde Cleo, fick han att jobba på riktigt ordentligt. Men fick säga till mig själv ett par gånger "du glömmer ju yttertömmen, skärp till dig. Ska hästen göra rätt måste ju du göra rätt först" När jag väl var på plats med yttertömmen, så kom Cleo på plats.

Lisette kunde tyvärr inte ha första lektionerna på kvällen, så jag hade den första och Ebba tog hand om den andra. Tur jag har Ebba som så snällt ställer upp :-)

Eftermiddagen kvällen gick åt till två möten, ett med några av klubbens ungdomar, vilket var riktigt roligt med ett gäng tjejer som var på hugget att hitta på aktiviteter. Avslutade dagen med styrelsemöte, där vi också var effektiva och fick mycket gjort.

Dagens Gevalia...... ja vad tror ni om den planerade uteritten igår då? Nej ingen härlig runda i skogen då heller. Den bytte vi till en vilodag...... Man får ju inte vara sämre än man kan ändra sig ;-)