Brrr....

Det gäller att hålla igång när man är ute nu, för att inte frysa tår och fingrar av sig. Men jag började morgonen med att bli riktigt varm i kroppen med ett pass på gymmet. Kontition och flås träning för min del blev det idag. Vet ni hur jäkla jobbigt det är att hoppa hopprep eller ;-)

Förmiddagen har jag tillbringat i ridhuset. Först med att rida Ebba, vilket gick bra. Jag longerar henne först och alla andra dagar har hon varit pigg och buset lite. Men när jag hoppat upp så har hon skött sig bra. Idag var hon lat vid longeringen, inget bus och tyckte inte att galopp var något och ha..... Men när jag hoppade upp kom hon på att busa är ju kul ;-) efter en liten stund var hon fint med mig igen och arbetade på fint :-)

Efter ridningen har jag haft två privatlektioner som gick toppen bra, två nöjda ryttare lämnade ridhuset. Deras hästar såg också nöjda ut ;-)

På lördag ska jag tävla dressyr i Skövde, trodde inte jag skulle komma med eftersom jag var reserv långt ner på listan...... Men många som ångrat sig, kanske pga kylan dem lovar i helgen. Så är det någon som är sugen på att följa med mig och Thyra så bara säg till. Har starttid ca 11.00 och ska bara rida en klass, så är hemma i bra tid igen.

På söndag ska Ebba tävla Thyra i hoppning i Varberg :-)