Bort 2018 - Välkommen 2019

År 2018 har varit det kämpigaste året någonsin för mig. Med bland annat torka, dåligt hö, skadade och sjuka hästar och hästar som lämnat jordelivet.

Jag har verkligen försökt hålla humöret och orken uppe för att klara detta. Men det har varit många dalar med mycket frustration och tårar.

MEN det som ändå fick mig att orka detta är det enorma stöd jag fått från er alla. För första gången gick det verkligen upp för mig vilket bra och viktigt arbete jag faktiskt gör, att det är så uppskattat från så många av er. Att det skulle ta 10 år innan jag insett detta ;-)  ja det är faktiskt så att vi firar 10 års jubileum i år!

Med ny energi ser jag fram emot ett fantastiskt 2019 tillsammans med er.....
Med många elever som väljer att fortsätta rida och utveckalas hos oss år efter år gör att vi inte kan ta in så många nya elever, vilket förståss är lite tråkigt. Men det är så roligt och utmanande för mig att fortsätta med er som vill mer :-) vilket gör att jag måste se över hästarna som arbetar med oss så dem passar för uppgiften. Vi köpte in Silver i slutet av året och han kommer att börja gå med på lektioner nu när terminen drar igång. Jag letar även efter en d ponny som också kommer gå lektioner, så spännande. 

När det kommer till tävling så kommer jag att lägga mer energi på detta i år är, så taggad att komma igång med Thyra igen, planen är att kvala till och starta Msv A.

Vi satsar ochså på att kvala Frasse till Falsterbo :-)

Jag vill, jag kan, jag ska fortsätta följa mina drömmar!