Blåsiga dagar.....

Vi har fått vara inne på nästan alla lektioner denna vecka för att det blåser så mycket ute. 
Nu närmar det sig vår egen lokala dressyrtävling, på lördag är det dags. Då ska jag och Gevalia göra våran första tävlingsstart. Det ska bli så roligt. Även om uppladdningen till den inte blivit som planerat eftersom min fot ställde till det lite ;-) jag har inte kunnat rida riktigt på fyra veckor. Men som tur är har hon ju hela tiden ridits av mina duktiga elever. Så Gevalia är i bättre trimm än vad jag är......

På söndag kör vi vårens klubbdressyr :-)

Idag står det träningar, kontorsarbete och ridning på schemat. Eftersom Ebba har lektionerna på hemma plan torsdagskvällar så åker jag iväg en del torsdagar och håller träningar på bortaplan. Ikväll blir det Henja och två träningar :-)
Bäst att jobba på för det närmar sig semester med sol och bad. Ska bli så skönt att komma iväg en vecka. Blev ju ingenting i höstas då torkan och hököp kom ivägen.....