Blåsig onsdag!

Det blev inte som planerat med ridning på Gevalia igår, planen var att rida ut. Men eftersom det blåste storm tog jag det säkra före det osäkra och red inne. Mina pass i ridhuset fokuseras på att få henne lösgjord och i en bra bärig balans. För det är då hon kan jobba på riktigt bra. Jag har fokuserat mycket på övergångarna och fattningarna, vilket har gett väldigt bra resultat. Det vi behöver fortsätta att öva vidare på är traven efter galoppen, då tycker Gevalia att vi ska ta oss fram väldigt fort ;-) men vi jobbar på att snabbt kunna få tillbaka henne utan att jag blir stark i handen. Igår arbetade jag henne lite mer i galoppen och hon var super fin, men blir förstås lite trött. Så det gäller att pusha lagom mycket. Det måste få vara lite jobbigt för att hon ska bli starkare, men går man över gränsen och håller på förlägne så blir dem bara sura och omotiverade. 


Ebba red Frasse samtidigt som mig, så roligt att se hur bra hon rider honom. Hon tränade för Ingrid Marklund i måndags och fick i uppgift att träna på byten på rakt spår. Han är så fin Frasse mannen :-) 

5ad6151cec302jpeg