Bättre sent än aldrig

Förra helgens resultat var väldigt blandade för mig och Sam, de går väldigt upp och ner med den där hästen. Tålamod är inget man kan ha för mycket när de gäller den hästen ;-)
I fredags hoppade vi en klass, 120 cm. Sam var inte alls intresserad av att lyssna på mig inne på banan. Han sprang inte extremt men fick inte tillbaka honom mellan hinderna vilket resulterade en del rivningar och uteslutning... Ingen toppen start men de kunde ju bara gå bättre resten av helgen ;-)
I lördags hoppade vi 110- och 120 cm. I 110 cm var vi felfria på hinder tyvärr ett tidsfel i grundomgången. Men helt klart bättre än första klassen, även om han fortfarande var väldigt stark. I 120 cm blev de lite sämre igen, 4 rivningar drog vi på oss där. Dock inga grova rivningar, men han blir lite hängande i handen och hoppar då inte upp sig ordentligt.
I söndags avslutade vi med en 120 cm och bästa rundan helt klart! Felfria i grunden, de ni ;-), och 2 rivningar i omhoppningen. Men han hoppade faktiskt riktigt bra i grunden. Så hoppet lever kvar att få denna vilde att figthas med mig istället för emot mig :-D