Avslutnings vecka

Att säga glad sommar till alla elever ger blandade känslor...... Så klart känns det skönt med att semester och ledighet närmar sig :-)
Men vissa elever slutar för att de nu börjar annan skola och flyttar iväg, tråkigt att bli av med så härliga elever. Men så roligt att några väljer att gå hästlinjer och fortsätter med detta underbara intresse.

Att få fina presenter, brev och kort med så fina ord på värmer verkligen i hjärtat och jag få så mycket energi för att göra allt ännu lite bättre. Det är viktigt att fortsätta sträva framåt så att utvecklingen inte stannar. Samtidigt så viktigt att faktiskt se vad man har åstadkommit och klappa sig själv på axeln och tycka att man är bra på det man gör. Det har jag och säkert många av er andra lite svårt att göra. Du ska vara nöjd med dig själv men ändå vilja sträva mot nya mål och utmaningar :-)

Dagens pass på Gevalia var så himla bra, vilken fin känsla vi hade. Började med att skritta fram en runda i skogen så vi fick lite backträning också. Sen ett pass på banan där fokus låg på att få till övergångarna utan att hon slår upp huvudet och tappar framåtbjudningen. Vilket gick väldigt bra, hon blev ännu mera med mig och arbetade på jämnare med kroppen.  Så härligt även detta fyller ju på med så mycket positiv energi :-)