Alltså våra fina unghästar :-)

På översta bilden ser ni Cherokees och Lillemans pappa, Kannando Hästak!

Igår red Ebba med lite på sin lektion med Cherokee. Hon red med på uppvärmningen och ingen hade kunnat peka ut vilken som var treåringen på sin först lektion. Ebba gör det så lugnt och stabilt, så kan ju säga att jag är minst lika stolt över min dotter som med Cherokee. Vilade lite emellanåt och då stod hon och sov fast de andra hästarna var igång. Tog några språng och både häst och ryttare gör det så okomplicerat. Känns väldigt bra för framtiden inom verksamheten för henne :-)
cherokeejpg
Bjuder på en bild med en fin häst och en härligt blå himmel, denna mörka gråa dag.....eller dagar rättare sagt.

En helt annan sak, skillnaden mellan hästar och hästar....... 
Wellie och Nicco vs Nala och Kiara

Nu står båda mammorna inne på nätterna och fölen går kvar ute i flocken, vilket Nicco har gjort i drygt en månad och Kiara 3 nätter.

På morgonen släpper jag ut Nala i hagen och verken Nala eller Kiara gnäggar efter varandra, Nala promenerar ut i hagen och Kiara fortsätter umgås med sina vänner. Går lugnt och diar lite efter en stund.
Medans jag släpper ut Nala så börjar både Wellie och Nicco gnägga efter varandra...... Nicco springer från sida till sida för att inte missa mamma någonstans. Jag tar ut Wellie oftast gnäggande och Nicco blir helt till sig när han ser henne, han har ett par gånger försökt springa genom tråden för att han tycker jag är så långsam med att få in henne i hagen. Så jag måste vara snabb med att få bort tråden släppa Wellie och då är redan Nicco påväg ut och möter henne....... helt galet sugen på mjölk.....