Alltid något att ta tag i....

Ja finns lusten att göra något så finns det alltid något att ta tag i ;-) idag började jag rensa upp i hinderförådet. Ska få lite mer ordning där tänkte jag och till en början samlade jag ihop allt som skulle slängas..... fortsättningen får jag göra en annan dag.
Vi har också arbetat lite med underlaget i ridhuset med vår nya fina maskin :-) Så skönt att äntlingen ha en riktig maskin att jobba med, mycket blir lättare då. Sen krävs det övning för att kunna hantera den på bästa sätt. 
På lördag är det dax för Frasse att tävla igen, en 110 cm klass i Jönköping. Han ser så fin ut nu :-)
Igår tömkörde jag honom, jag jobbar där med att få honom i en låg bärig form, där han tar ut stegen och använder hela kroppen i sin rörelse. Stundtals gör han det riktigt bra, men har lätt för att bli hög i formen och då blir han lite spänd och trippig.
Vi håller alla tummar och tår att han håller sig fräsh så vi kan träna vidare mot sommarens mål.