40 ÅR........

Tänk att jag nu levt i hela 40 år..... Jag hade en härlig födelsedag igår, sovmorgon, blev bjuden på god frukost, fika och resturangbesök med stora härliga familjen avslutade dagen.
Jag var ledig hela dagen och bara tog det lugnt, en ridtur i det fina vädret gjorde inte dagen sämre :-) 
Jag känner mig så lyckligt lottad som får syssla med det jag brinner för, ha en fin stöttande familj runt mig och må bra :-)

Imorgon ska Ebba starta Doris en klass i Vaggeryd, ska bli så spännande. Alltid lite extra nervöst när man ska tävla en häst man inte äger själv, man vill ju så himla gärna visa upp ett bra resultat. Men man kan inte mer än att göra sitt bästa, och detta blir en liten koll på hur vi ligger till med träningen. Vad vi behöver fokusera på framöver. Hittills har det handlat om styrketräning och lösgörande arbete för att bygga upp en hållbar häst.

Sockan fick på sig framskor igår och är nu redo att åka iväg och träna på bortaplan :-) så fin denna lilla hästen är och hoppa det kan hon ;-)

Corre och Frasse fick en genomgång av Alexandra på Optimal Hästhälsa i tisdags. Frasse känns fortfarande väldigt fräch och fin i kroppen, vilket känns jättebra nu när han ändå har fått snäppa upp en del i arbets belastning. 
Corre var lite spändare i en del muskler, men det visste vi redan och vi ska fortsätta att jobba med honom som vi gör. Mycket lösgörande arbete med mycket flyttningar och fortsatt styrketräna honom. 

Gevalia känns fin och nu funkar det ganska bra för mig att rida, dock kan jag inte ha på mig mina stövlar än men det kommer nog snart. Nu ska jag hård träna framför allt mig inför vår dressyrtävling.