Vilken fin hoppning......

......Ebba och Frasse bjöd på i helgen :-)
Vi åkte till Jönköping både lördag och söndag och hoppade en klass per dag. På lördagen hoppade dem en 110 cm och det såg riktigt bra ut trots att Ebba inte alls var i form. Det var tveksamt in  i det sista om vi skulle åka eller inte, hon visste inte om hon orkade eller inte. Men vi kom iväg och på hästryggen gjorde hon vad som behövdes. 
Samma velande om vi skulle ge oss iväg på söndagen också, men viljan var stor att åka eftersom känslan var så bra på lördagen. 
Så sagt och gjort vi åkte och hon hoppade en 115 cm klass, och vilken inställning både häst och ryttare hade. Det blev en fin felfri runda denna dag också. Detta var deras andra start på denna höjden och det såg busenkelt ut.

Inspirerad av all hoppning på tävlingen var jag väldigt taggad på min egen hoppträning jag hade inplanerad på söndagen. Jag hoppade liten bana på Gevalia och det gick jättebra. Jag tycker jag rider emot stora hinder på 70 cm och Gevalia bara kliver över dem så det knappt känns ;-) Men det är så roligt och det tycker Gevalia också......

Imorgon är det dressyrträning för Ingrid igen, ser fram emot detta :-)