Tillbaka på tävlingsbanan...

Sist jag tävlade var 14/10 förra året, känns som en evighetsen..... och ärligt talat så har jag funderat på om jag ska fortsätta tävla eller inte. Blir lätt så när det inte alls blir som man tänkt med hästarna och det är lätt att bli bekväm.
Men i helgen kom jag till start på vår egen dressyrtävling med Gevalia. Vilket var super kul och jag insåg hur mycket jag saknat det. Det känndes så bra att på tävlingsbanan och mitt fokus låg på att le, slappna av och njuta av stunden. Gevalia var så duktig och kännslan efter mina två starter var så bra! Att vi dessutom lyckades rida till oss en andra plats i första klassen var som grädde på moset. Sen tog vi även hem klubbmästerskapet i andra klassen, så en lyckad debut för oss :-) så taggad att träna och tävla vidare nu. Så lite det behövs för att hitta motivationen igen :-)
Så nu måste vi klämma in några dressyrtävlingar mellan alla inplanerade hopptävlingar ;-)