Tillbaka :-)

Borta bra men hemma bäst!

Frasse var ju iväg och tävlade i lördags, i Ljungby. Johanna hoppade honom en klass, en regional 110 cm. Ännu en gång satte dem nollan, så roligt att han gör det så bra. Det känns lovande för en kommande 120 cm start längre fram. Får bara hålla tummarna för att han håller sig pigg och fräsh så vi kan hålla oss till planen.

Vi hoppar han bara en klass nu för att kunna åka till fler ställen. Han behöver komma ut och se så många tävlingsplatser som möjligt,  men utan att han blir överbelastad i kropp och huvud. 

Han ska till Gislaved och hoppa en klass på söndag. 
Igår red Ebba ut honom tillsammans med mig och Silver. Idag har jag tömkört honom och imorgon ska jag rida honom ett pass.

Vi körde tillbaka Billy igår :( det upptäcktes en sak på honom när vi skulle ta hem honom som vi inte alls viste om det skulle betyda något eller inte. Vi sa då att vi ger det två veckor för att se hur det utvecklas. Sagt och gjort men tyvärr ingen förbättring så han fick åka tillbaka.....

Men om allt känns bra så ska Ebba starta Gevalia en 80 cm klass i Gislaved på söndag :-)
Ebba Jobbar på bra med både Doris och Sockan. Sockan hoppar nu lite mer och gör det riktigt fint. Även Doris har fått ta något litet språng vilket hon verkligen tyckte var super kul....