Sommar och sol....

Ingen kan klaga på att solen vistar sig för lite denna sommar..... på ett vis helt underbart......MEN som ni säkert alla vet så växer väldigt lite eller inget gräs i hagar och på åkrar. Vilket är en katastrof för oss djurägare. I tider som detta är det extra tufft när jag inte bara har mina egna utan inhyrda hästar som också ska ha mat. Men att jag får tillräckligt med hö är säkrat. Men det kommer i år att kosta betydligt mer.....och detta i en branch som redan är svår att få att gå runt. 
Det gäller att hushålla med höet och inte fodra våra hästar feta, vilket kommer att göra många hästar gott runt om i landet.
Det jag oroar mig mest för i nuläget är om vattnet kommer räcka, nivåerna sjunker oroväckande fort i hela landet.... Nu får vi hoppas att det snart börjar regna ordentligt och att vi slipper otäcka skogsbränder.