Red två nya grabbar igår :-)

Nu när Johanna är skadad så hjälps vi åt att rida hennes hästar. Ebba rider är flitigast på hästryggen :-) Men jag var ute och red Nano igår och jag hade aldrig ridit honom innan. Det var en fin häst att rida :-) Jag ska rida honom idag och imorgon. Imorgon ska ska jag träna honom för Ingrid.

Sen red jag vår nya stjärna Frasse för första gången också. Det var också en härlig häst att rida :-) så roligt med nya hästar som ska utbildas och förhoppningsvis bli fina duktiga tävlingshästar. 

Ebba ska hoppträna Thyra ikväll och imorgon ska hon träna för Ingrid med Frasse. Jag ska träna Thyra imorgon också, fortsätta träna på Msv B rörelserna..... har inte hunnit träna mer på dem sen förra veckans dressyrträning..... är lite svårt att hinna med när vi är två som rider henne. Jag ska debutera Msv B den 10:e maj det är ju ganska snart...... dessutom är jag borta en vecka.... Men det ska nog gå bra ändå ;-)