Nu är helgen över......

........ snart iallafall, söndags kvällen är kvar att njuta av :-)

En lugn och skön helg blev det, precis som planerat.
En av helgens höjdpunkter var hoppträningen på Gevalia. Första lite mer riktiga hoppningen jag gjort på ...... flera år tror jag. Inget varken högt eller avancerat, men såååå ROLIGT. Extra kul när hästen också tyckte det var super roligt och blev så taggad.

Min tanke med hoppningen på Gevalia är att hoppa henne regelbundet, både för att det är roligt men också för att variera träningen mer. Naturligtvis med ett upplägg som ska styrka henne och slita så lite som möjligt, så inga höga hinder. Men min tanke är att vi ska vara redo att vara med i div 3 till våren om det behövs. 
Sista hopptävlingen jag gjorde var just i laghoppning med Thyra, jag fick hoppa in som reserv i div 2 under en omgång och det gick jättebra :-)
121323894_336615380952771_2170388636363971083_njpg
Saknar hoppningen..... så ser fram emot att komma igång med det igen.

Vi har som vanligt ägnat lite mer tid till unghästarna. Daydream som jag har arbetat från marken med tömkörning den senaste tiden fick i helgen ha ryttare på sig igen. Ett kort pass i ridhuset i lördags och en skritt runda i skogen idag.
Cherokee har haft sadel igen, nu med lite galopp också. Hon busade en del men tror inte att det berodde så mycket på sadeln, utan mest på att det var så roligt att springa lös i ridhuset. Ebba hängde även på henne och det tog hon bra det också.
Sessan fick ompyssling och övade på att stå uppbunden i skötselspiltan, vilket hon gjorde så snällt och bra. 

Bjuder på en mindre lyckad bild, jag och Gevalia ser helt slut ut....... men hon drog ner huvudet och jag följde med fram precis som de små ponnyryttarna ;-)
121052836_338101113963527_8231158341772680600_njpg