Många tävlingsdagar.....

....det blev många tävlingsdagar förra veckan. 
Men börjar med min Micke träning i onsdags som verkligen gick super bra. Allt vi har jobbat på dessa gånger vi träffats sitter nu på plats. Nu måste jag fortsätta öva på att tävla, för att både jag och Gevalia ska bli säkra där också.

På torsdagen gjorde jag en 110 start i Värnamo, vilken inte kändes på topp. Lite mycket att titta på så koncentrationen på hinder var inte den bästa. Men ändå så gör hon sitt bästa när hindret väl kommer. Men det blir lite att jag stressar henne mot hindren för att jag känner att hon inte är med mig. Men då får hon inte den tid hon behöver för att lösa uppgiften på bästa sätt.
Dag två i Värnamo hoppade jag ytterligare en 110 cm klass, och denna gång var hon mer avslappnad och jag red bättre. Hon kändes väldigt fin och hoppade mig lite ur sadeln över ena hindret så jag tappade stigbygeln...... linje med 7 galoppsprång fram till en kombination var nästa. Så ingen tid att stanna upp för att fånga den, hoppade kombinationen och fick i nästa sväng tag i den igen :-)

Men Ebba vilken tävling hon gjorde!!
Hon gjorde 4 starter på tre dagar och red 100 % felfritt. Hon har hoppat ett antal 120 klasser innan men aldrig lyckats sätta nollan, det har varit fina rundor men stadigt 4 fel (en rivning). I helgen hoppade hon två 120 och satte som sagt nollan i båda. Jag är så glad för hennes skull och stolt så klart.
Hon har nu kvalat för att få starta 130 cm, när hon känner sig redo för det :-) 

Vi avslutade helgen med att åka och hejja fram vårat div 3 lag i Växjö. Vilken spänning det var ända in i det sista. Så himla stolt över laget som kom två denna omgång och tvåa totalt i hela serien. Ett stort grattis tjejer!!

div3lagjpg

Det var mycket hoppning det..... men nu är mitt fokus på dressyren och mina starter 10-12 juni då jag ska debutera Msv B1, jag är så laddad inför detta.