Måndag idag :-)

Ny vecka med nya möjligheter..... Började som vanligt med ett pass på gymmet. Härligt att ta i lite ;-) En annan som tränar på gymmet gjorde min dag idag. När hon kom fram och frågade hur mycket jag tränar, för hon tyckte att jag ändrat mig så mycket i kroppen. Så roligt när det ger resultat!!
Men varför tränar jag då? Får ofta den frågan eftersom mång tycker att jag rör mycket på mig ändå. 
Jag tränar framförallt för att kroppen ska hålla för mitt arbete i många år till. Men också för att jag ska öka rörligheten och styrkan i kroppen. I ridningen så behäver vi vara både rörliga och starka. Dessutom kan jag unna mig mer gott att äta när jag tränar, och jag älskar att äta gott ;-)
Bara för att leva ett sunt liv betyder inte det att man måste leva på grönsaker...... men tänk på hur mycket du äter och att inte ta de där godsakerna varje dag. En sallad till maten gör väldigt mycket. Vi får i oss mer nyttigheter och vi äter mindre av det andra.
Frukosten är också väldigt viktig. För ni äter väl frukost??? 
Idag åt jag en av mina favorit frukostar, rostad mörk macka med avokado, tomat och lite örtsalt på. Till det ett kokt ägg och en kopp te. Att jag dessutom fick den färdig serverad idag är ju så lyxigt. Bra med studiedag ;-)
Nu ska jag ut till Ebba i stallet, Ebba ska rida på Sockan. 

Hästen Ebba får vila idag, hon har jobbat på bra och kändes lite trött igår.

Ebba och Stella ska även skritta ut Thyra och Crille en runda.
Senjora ska ridas också :-) 
Ha en bra start på veckan alla!!!