Japp det är en hoppsadel på bilden.....

För jag hoppade ett gigantiskt hinder på 60 cm tillsammans med lilla hästen Gevalia idag. Vet faktiskt inte när jag hoppade sist, men saknar det. Nu är det ju så att jag inte tänker hoppa Gevalia speciellt mycket innan hon har fått upp sin styrka och bärighet. Får väl ta mig tid att hoppa några av mina andra fina skolhästar. Men en börja är väl att rida i hoppsadel ibland ;-)
Hoppningen idag gick iallafall bra, tyckte att vi skötte oss bra båda två trots att det var längesen. 

Jag har äntligen efter många om och men, med skador och LATHET, kommit igång med min egen träning och kost igen. Känns så bra...... nu ska ni få se förändring,  till våren när det är dax för tävling igen ska komma i min tävlingskavaj  ;-) men framför allt att jag ska må bra och känna mig stark och hållbar. Vi pratar mycket om att få våra hästar hållbara..... men vi SJÄLVA då????? Många är vi som inte alls tänker på vårat bästa :-( Vi räknar gärna foderstarter till våra hästar och köper dyrt foder, men själva har vi ingen aning om vad vi stoppar i oss..... hur mycket ska just jag äta för att må bra, varken för lite eller för mycket.