Hur söta får man vara???

Ebba och Nala började sina tävlingskarriärer ihop. 

Nala är född och uppvuxen här i Stackebo, så hela 15 år har jag haft denna sköna böna. Hon är en väldigt speciell dam som har lite åsikter och är väldigt tydlig med vad hon tycker och tänker. Men när man har henne med sig så är hon helt underbar. Hon har lärt upp många ryttare och tagit flera små ryttare ut på de riktiga tävlingsbanorna.
Nu är hon dräktig och vi håller tummar och tår för att hon får ett friskt litet föl till sommaren.  Hon kommer gå som vanligt med lektionerna denna terminen ut och under nästa termin trappa ner på antalet lektioner. När hon tar mamma ledigt beror helt på hur hon mår och hur stor magen blir ;-)

Hon har varit frisk och kry under alla år. Endast en gång har jag varit tvungen att ta ut veterinär till henne, då hon fick kolik som inte släppte. Annars frisk och kry, vilket vi hoppas hon får vara lika länge till.....nalaebbavinstjpg
Ebba och Nala totalsegrare i novemberhoppet. Kan säga att jag var så stolt så jag trodde jag skulle spricka, uppfödare av både ponny och ryttare. En seger tillsammans med en häst som man själv utbildat slår det mesta :-)

nalalindajpg
Det var ett tag sen jag var "ponnymamma"
nalariddarejpg
Här är det Oliver som är riddare!