Hopptävling!

Igår var det åter dax för mig och Gevalia att inta hoppbanan. Denna gången inomhus på Gark, vår första hopptävling inomhus tillsammans.
Kan erkänna att min uppladdning för denna tävlingen kunde varit bättre, har lixsom glömt av att hoppa....... Tävlade i Värnamo v 33 och har hoppat.... tre gånger sen dess. Detta måste jag bli bättre på för både min och Gevalias skull.
Jag behöver förbättra min följsamhet över hinderna, när hon tar i ordentligt hänger jag inte riktigt med, eller vad säger ni......
244721742_267437485266006_8524553320374856438_njpg
Vi hoppade en runda på 100 cm, en bra runda med ett nedslag. Jag var lite nervös och började banan lite med handbromsen i, så nedslaget får jag helt ta på mig.
Men i andra klassen 110 cm red jag bättre och som hon hoppade, min älskade lilla stjärna :-) det blev en felfri runda och jag var så lycklig att jag svävade på moln..... Det är naturligtvis extra kul när man känner hur roligt hästen också tycker det är. 

Nästa helg är det dressyrbanan som gäller igen, hoppas på samma härliga känsla då :-)

LOVE MY HORSE!