Fredag och Ingrid träning

Då var det dax för Ingrid att komma till oss och hålla träningar igen. Jag tycker det är så roligt att så många av mina elever vill rida för henne. 
I helgen är det inga tävlingar så mer tid hemma :-) Då ska jag passa på att ta hand om unghästarna lite extra, hovvård och lite miljöträning i ridhuset.

Igår red jag ut tillsammans med Ebba, jag red Gevalia och hon var väldigt pigg och framåt. Ebba red Donna, 3 åringen vi utbildar, det var första gången vi travade och galopperade i skogen med henne. Det gick väldigt bra hon är modig och framåt, hon tar täten ut i skogen. Men när vi skulle galoppera fick jag rida först, eftersom Ebba inte var säker på att bromsen skulle fungera ;-) Kan säga att Donna har nog aldrig varit så trött innan, både lite galopp i skogen men framförallt våra backar...... Nu är planen att den mesta träningen på henne ska ske ute i naturen för att på ett bra sätt bygga upp hennes styrka och framåtbjudning. 

På bilden ser ni mig och Thyra i en av våra Msv B starter :-) målet är att jag ska dit med Gevalia också och förtillfället känns det väldigt lovande :-)