Det får bara inte hända!!!!!!

Det är med en enorm klump i magen jag skriver detta inlägg...... trött och sliten av dålig sömn sitter jag nu och försöker få i mig frukosten. 
Igår eftermiddag upptäckte jag både Thyra och Toora i hagen med foderstrupsförstoppning. Vilket ingen kan förstå hur det ens är möjligt att två får det samtidigt, det är så sällan det händer att en får det.
Jag tillkallade veterinären direkt och hon kunde komma ganska snabbt. Vi bedömde att Thyra var sämst och började hjälpa henne och med lite tids arbete fick hon loss det som satt i halsen och Thyra piggnade till. När hon skulle ta Toora så hade det som tur var lossnat självt hos henne, så hon mådde redan bättre. Veterinären åkte och vi var glada att det löst sig....... men glädjen var kortvarig. Thyra blev snabbt sämre igen och veterinären var snabbt ute på plats igen. Vi ringde Helsingborgsdjursjukus och kom fram till att hon genast skulle köras dit. Så vid 22 tiden lastade vi Thyra och Lilleman för avfärd mot Helsingborg .
Väl nere så konstaterar dem att hon fått lunginflammation och är mycket allvarligt sjuk, så illa att hon kan dö när som helst .....MEN dem har satt in medicinering och det finns viss chans de kan vända det till det bättre. Det första dygnet nu kommer vara mycket avgörande....... och att vi inte hört något än tolkar vi som positivt..... 
Men hjälp mig nu alla att be och hålla tummarna för min älskade lilla häst. Hoppas att hennes envishet nu kommer till nytta så hon orkar sig igenom detta. Hoppas Hoppas....... jag älskar alla mina hästar men Thyra har störst plats i mitt hjärta........