Ännu en långhelg till ända!

Det blir en lång riktig vecka nu ;-) mycket som ska hinnas med denna vecka. Bland annat ska Toora på återbesök och Thyra ska dräktighets kollas. 
Men helgen som varit.......
Det var ju hopptävling i torsdags i Tranemo och vilken tävling det blev :-) Full port kan vi säga.
Ebba hoppade två felfria unghäst klasser på Gevalia, 80 och 90 cm. Sen hoppade hon också två klasser på Corre, det blev två fina felfria rundor där också. Dessutom med så bra tider så ingen ens var i närheten av henne. Så TVÅ segrar denna dag, de första segrarna tillsammans med Corre :-) och vi hoppas på fler i framtiden.
Det var extra bra dag då två till från klubben var med och hade framgång. Johanna fick också två rosetter med sig hem av två möjliga och Elsa red även hon till sig en seger. Kort sagt en bra dag för Gnosjöandans ridklubb :-)

Framgångarna fortsatte i lördags när jag och Gevalia var på dressyrtävling i Värnamo, en stor tävling med många starter. Där vi red till oss över 68% i LC:2 och tog därmed en femte placering. jag red även LB:2 men då gick luften lite ur henne, vilket inte alls är så konstigt en varm dag med väldigt många nya intryck. Men trotts detta skrapade vi ihop 64 % jag är så nöjd över vår insatts och längtar till nästa tävling.

Dessa två lugna individer är coola att ha med sig ut, parkera dem och så står dem där. Varför ska man hetsa i onödan ;-)