Älskar dessa öron :-)

Men vart tog våren vägen??? Klart inte Wellie känner för att föla i detta vädret ;-) inga tecken på att det skulle vara på g heller. Vi har gissat att det kommer den 27 april då det är supermåne, få se om vi har rätt :-)

Men vi fick två fina kvällar i början på veckan så vi kunde köra lektionerna på utebanan, så härligt. 

I tisdags åkte jag iväg och hopptränade Gevalia, vi tränade för Eva Olausson. Tänkte att det vore bra att komma iväg och träna lite hoppning också om vi nu ska ut och tävla mer ;-)

Lite nervös var jag allt innan, då jag inte varit på hoppträning på flera år. MEN alltså var bra det gick, jag var förbluffad över både min och hästens prestation :-) kändes som vi inte gjort annat. Jag red riktigt bra och hade en så bra känsla och Gevalia var så fint med mig. Att tränaren tycket att Gevalia var väldigt fin och duktig gjorde ju saken inte sämre :-) så kan ju säga att självförtroendet är ordentligt påfyllt. 

Igår skrittade jag och Gevalia en härlig men lite blåsig runda i skogen, tror nog att hon har lite träningsvärk efter ganska mycket hoppning på träningen. 

Idag ska jag skritta fram henne en runda i skogen sen ska vi öva lite inför söndagens pay and ride i Värnamo. Så roligt att nu komma iväg på olika tävlingar och träningar igen.

Ha en bra torsdag!